Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Λιάγκας Θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Τατιάνας!

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm τη Δευτέρα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πότε ξεκινάει τελικά το «Πρωινό Mou» αλλά και ότι θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το “Πρωινό Mou” ξεκινάει -οριστικά- όχι... στις 17 Οκτωβρίου που λέγαμε μέχρι τώρα, αλλά τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Είναι επίσημο, μπορώ να το ανακοινώσω: Δευτέρα, 10 Οκτώβρη, στις 10.00, ξεκινάει το πρωινό του Mega» είπε ο 42χρονος παρουσιαστής, προσθέτοντας: «Απόψε το βράδυ θα ξεκινήσει και η προβολήτου τρέιλερ. Είναι ωραίο τρέιλερ, νομίζω θα σας αρέσει».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και τη δεύτερη αποκάλυψη: «Θα είμαι ο πρώτος καλεσμένος της Τατιάνας. Θα κάνω ποδαρικό στην εκπομπή!» είπε, και με τη ραδιοφωνική του παρτενέρ, Ελεάννα Τρυφίδου, να απορεί για το πώς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει πέντε γυναίκες (την Τατιάνα και τις τέσσερις γυναίκες που θα απαρτίζουν τελικά το πάνελ του «Μίλα»), εκείνος απάντησε: «Μου αρέσουν τα δύσκολα! Τι θα μου πουν; Ό,τι και να μου πουν, δεν μασάω!».