ΑΣΤΡΑ

Marie-Denise Διαμαντή 
E-mail: denise.diamanti@yahoo.com

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)
Στις 18/9 ο ‘Αρης εισέρχεται επιτέλους στο Λέοντα! Για το δικό σας ζώδιο, αυτό είναι πραγματικά ένα χαρμόσυνο νέο, αφού ο δικός σας κυβερνήτης διελαύνει πλέον στον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, την τύχη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία και τη χαρά. Περισσότερο λοιπόν τώρα, θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε και με το παιδί, την επιχείρηση ή την τέχνη σας. Προσοχή δείξτε (από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα) οι γεννημένοι κοντά στις 25/3: ρήξεις, ταραχές, εμμονές,
κόντρες, αλλά και κεραυνοβόλα- μοιραία πάθη είναι στο μενού...Προσέξτε κυρίως στο γάμο,
στις συνεργασίες, αλλά και στις νομικές υποθέσεις ή σχετικά με γονεϊκά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)
Από τις 18 του Σεπτέμβρη, όπου ο Άρης κινείται στον 4ο φυσικό σας οίκο, παρατηρείται περισσότερη κινητικότητα, ρευστότητα, δραστηριότητα ή και ύπαρξη προβλημάτων, εντάσεων ή αλλαγών στο σπίτι, στην οικογένεια και στις πολύ ιδιωτικές σας σχέσεις. Η νευρικότητα είναι φυσιολογική από τώρα και μέχρι τις 11/11. Κατά τα λοιπά, έρωτες, πάθη ή και υποθέσεις των παιδιών / της επιχείρησής σας εξακολουθούν να απασχολούν πολλούς Ταύρους, ιδιαίτερα εσάς του β’ και γ΄δεκαημέρου, ενώ για ορισμένους του α’ δεκαημέρου διαφαίνονται αλλαγές / ρευστότητα στην καθημερινότητα της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
Περισσότερη επικοινωνία, επαφές, κινητικότητα, μετακινήσεις και εμπορική συνδιαλλαγή φαίνεται πως ενυπάρχει πλέον στο τοπίο για τους Διδύμους, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο α)τα «κοφτερά» λόγια, β) τις συγκρούσεις / τα προβλήματα με τα αδέλφια και το περιβάλλον σας, γ) τον τρόπο που οδηγείτε. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει σαφέστατα νέο αέρα στα συναισθηματικά σας, ακόμα και μέσα από γνωριμίες ή συμπτώσεις που αλλάζουν τα δεδομένα σας! Τα «του οίκου» σας είναι φυσικά πάντα στο προσκήνιο και απασχολούν σε συνδυασμό με τις εξελίξεις των καιρών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7) 
Για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 27/6 η σύσταση είναι «προσοχή» και επαγρύπνιση για τις ημέρες 16-19/9, αφού η Αφροδίτη κοντράρεται με Ουρανό και Πλούτωνα και μπορεί να δείξει μια σειρά από μοιραίες / απρόβλεπτες εξελίξεις ως ενδεχόμενα (στο σπίτι, στην οικογένεια, στις σχέσεις, στην καριέρα, στο γάμο). Κατά τα λοιπά, ο Άρης από το Λιοντάρι σας βάζει σε μια διαδικασία όπου το θέμα εσόδων / εξόδων είναι πρώτο στη λίστα. Ορισμένοι δέχεστε μια επαγγελματική πρόταση, μέσα από την οποία μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8) Ο Άρης, κυβερνήτης του 9ου φυσικού σας οίκου, εισέρχεται στο
δικό σας ζώδιο στις 18/9: σπουδές, ταξίδια, διαπραγματεύσεις, καινούργιες προοπτικές
και ανοίγματα ζωής δείχνει ετούτη η περίοδος για εσάς, οι οποίοι γίνεστε πιο δυναμικοί,
αυθόρμητοι, αλλά και ερωτικοί, διεκδικητικοί και μαχητικοί. Αποφύγετε τυχόν κόντρες
από τώρα και έως τις 11/11 και χρησιμοποιήστε το εν λόγω χρονικό διάστημα για να πάτε
μπροστά με υπευθυνότητα. Η Αφροδίτη από το Ζυγό σας βοηθά εν μέσω συζητήσεων,
επαφών, ιδεών και προτάσεων, όμως για ορισμένους κρύβει παγίδες ή απρόοπτα στα
οικονομικά / στις σχέσεις / στις συμφωνίες (από τις 16 έως τις 19/9)...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 
Η Αφροδίτη εισήλθε στο Ζυγό και κοντράρεται αυτές τις μέρες με Ουρανό και Πλούτωνα. Επιπλοκές, προβλήματα ή ζημιές μπορεί να παρατηρηθούν σχετικά με οικονομικά και σχέσεις, γι αυτό κρατήστε την αναπνοή σας. Ο Άρης στο 12ο φυσικό σας οίκο (από τις 18/9 έως τις 11/11) «μιλά» για μια χρονική περίοδο όπου τα άγχη και οι αγωνίες εντείνονται, όπως επίσης το παρασκήνιο, αλλά και οι αγώνες προετοιμασίας για μια νέα εποχή. Φροντίστε την υγεία σας και δράστε μεθοδικά, με «λογική διαχείριση». Όσοι δεχθείτε τώρα μια πρόταση, αρπάξτε την ευκαιρία και προχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10) 
Η Αφδροδίτη εισήλθε στο δικό σας ζώδιο! Ε, ναι, αυτό είναι όντως ένα ευχάριστο νέο που δείχνει περισσότερες πιθανότητες για αρμονία, αγάπη, διπλωματική επίλυση προβλημάτων, αλλά και «επικερδή» γοητεία και ομορφιά, ωστόσο προσοχή: η εν λόγω διέλευση μπορεί στο χρονικό διάστημα από 16 έως και 19/9 να προβληματίσει εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 28/9, με ενδεχόμενα που ποικίλλουν- ένας μοιραίος, κεραυνοβόλος έρωτας (στη θετική εκδοχή) ή μια απότομη ρήξη με το σύντροφο είτε απρόοπτες – μοιραίες εξελίξεις στις επαγγελματικές σχέσεις / σε νομικές υποθέσεις, που μπορεί να σας αφήσουν ακάλυπτους (σε αρνητικό σενάριο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11)
Με τον Άρη στον 10ο φυσικό σας οίκο (από τις 18/9 έως τις 11/11) έχετε μέσα σας το μέγιστο «ενεργειακό δυναμικό» για κατάκτηση φιλόδοξων στόχων στην καριέρα και στα αιτήματα που έχετε προς το μέλλον σας. Προσέξτε, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, εστίες αντιπαράθεσης ή προβλημάτων στο γάμο, στην οικογένεια ή στις σχέσεις με «ανωτέρους» ή «φορείς εξουσίας». Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δείξει παρασκηνιακού τύπου αισθηματικές ή οικονομικές εμπλοκές, ωστόσο οι μέρες 16-19/9 κρύβουν για ορισμένους προβλήματα / ζημιογόνες ανατροπές, μοιραίες ρήξεις ή κεραυνοβόλα συναισθήματα που φαντάζουν αναπόδραστα...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Άρης στο Λέοντα από τις 18/9 σημαίνει για εσάς μια ποικιλία θετικών εκδοχών που μπορούν να ομορφύνουν πράγματι τη ζωή σας...από τη μια τώρα εσείς διεκδικείτε με αισιοδοξία και ευστοχία ανοίγοντας καινούργιους δρόμους προσωπικής / επαγγελματικής επέκτασης, από την άλλη η επιτυχία κρίνεται πιο πιθανή στις σπουδές, στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, αλλά και σε κάθε ενασχόληση που σχετίζεται με τα ΜΜΕ / τις εκδόσεις. Η Αφροδίτη από το Ζυγό ενιχσύει σαφέστατα την κοινωνικότητα και δίνει «συμμάχους» μέσα στις γνωριμίες και στους συλλογικούς χώρους όπου κινείστε. Μια γνωριμία δεν αποκλείεται να αποκτήσει «ανατρεπτικά ερωτική» διάσταση...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Μια οικονομική εξέλιξη «βοήθειας» προερχόμενη από την οικογένεια ή από κάποιο ακίνητο μπορεί να φέρει σε κάποιους αυτή η εβδομάδα, ακόμα κι αν κρύβεται κάπου εκεί μια κόντρα, ένα δίλημμα ή μια αλλαγή. Κατά τα λοιπά, από τις 18/9 έως τις 11/11 μπαίνετε σε ένα τρελό τρένο «οικονομικής διαχείρισης», αλλά και συναισθημάτων πάθους, έντονου ερωτισμού και ενός συνδρόμου «περισσότερου ελέγχου και εξουσίας» επάνω σε ανθρώπους και καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη που έχετε μόνο δημιουργικά. Οι μέρες 16-19/9 μπορεί να φέρουν απρόοπτες ή μοιραίες εξελίξεις / ανατροπές / αλλαγές (στο σπίτι, στην οικογένεια, στο γάμο ή στην καριέρα) στους γεννημένους κοντά στις 27/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Ο Άρης δείχνει (από τις 18/9 έως τις 11/11) απαιτήσεις /νευρικότητα / επιθετικότητα / διάθεση επιβολής και κόντρας εκ μέρους « των άλλων» στη ζωή σας, είτε ξεκαθαρίσματα και δυναμική εξέλιξη στους τομείς των σχέσεων /συνεργασιών / νομικών υποθέσεων. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη ήδη κινείται στο Ζυγό: ευκαιρίες, ακόμα και μέσα από διλήμματα / αλλαγή / ανατροπή είναι πιθανές για εσάς του α’ δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι δώστε προσοχή σε οικονομικά και σταθερές σχέσεις και
συνεργασίες, καθώς κάτι εκκολάπτεται και μπορεί αυτό το κάτι να είναι... «κεραυνός εν αιθρία».

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3)
Με τον Άρη στον 6ο φυσικό σας οίκο (από τις 18/9 έως τις 11/11) το καλύτερο είναι να βάλετε τα δυνατά σας α) για τη σωστή διεκπεραίωση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και της δουλειάς και β) για την σωστή εκτόνωση της έντασης μέσα από φροντίδα του σώματός σας, λχ .γυμναζόμενοι. Η ρευστότητα και οι αγωνίες στο γραφείο μπορεί να σας κουράσουν. Η Αφροδίτη ήδη κινείται στο Ζυγό και μπορεί σε κάποιους να φέρει απρόοπτα στα οικονομικά / στις σχέσεις. Αποφύγετε τις «παθολογικά εμμονικές και δύσκολες» συμπεριφορές, τη ζήλεια και την έντονη καχυποψία στα συναισθηματικά ζητήματα.