Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για όλους και για όλα

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου μεγάλωσε δίπλα σε δύο διάσημους γονείς. Σήμερα πιο ώριμη από ποτέ μίλησε στο Radar για τα ...παιδικά της χρόνια, για τη Ζωή Λάσκαρη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και για την πρόταση που της έγινε να λάβει μέρος στο Dancing on the Ice.

"Μεγάλωσα σε καμαρίνια αλλά και σε ένα σπίτι που όχι μόνο ήταν θεατρικά διακοσμημένο, αλλά, είχε φιλοξενήσει ιερά τέρατα όπως τον Μινωτή, τον Βολανάκη, τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ" θυμάται σήμερα για τα παιδικά της χρόνια.

H Μαρία - Ελένη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μένει στο Πόρτο Ράφτη αφού επιθυμεί για τον εαυτό της έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δίπλα στη θάλασσα και κοντά στη φύση. 'Όσο για το εάν θα ξαναπαντρευόταν, είπε πως ναι, θα το έκανε αφού αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει και δικά της. Όχι ακόμα όμως αφού όταν αποκτήσει παιδί θέλει να το έχει παντού μαζί της όπως έκανε και η μητέρα της με εκείνη"

Στην ερώτηση αν θα τη δούμε να χορεύει στο Dancing with the stars εκείνη απάντησε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση από τη συγκεκριμένη παραγωγή αλλά από ένα άλλο σόου. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου έχει πει το ναι στο Dancing on ice που θα δούμε από τα τέλη Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1.