Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Λάτσιος: Τι συνέβη τελικά με τον Αντώνη Κανάκη;

Για τις τηλεοπτικές εξελίξεις που αφορούν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μίλησε στην κάμερα του Star, ο Γιάννης Λάτσιος.

Για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνη Κανάκη και...
τις φήμες που τον θέλουν σε ρήξη με τον ίδιο λόγω μείωσης στο μπάτζετ της εκπομπής, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 είπε: «Ο Αντώνης είναι συνεργάτης στον ΑΝΤ1 από το 1998. Έκανε ό, τι έπρεπε να κάνει και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Είναι άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα μαζί του».

Για τον Χρήστο Φερεντίνο που θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ψυχαγωγικού μέρους του πρωινού του καναλιού, δήλωσε: «Για να συζητάμε πολλά, βεβαίως και τον θέλουμε» και συμπλήρωσε πού θα τον αξιοποιήσουν καλύτερα- στο πρωινό ή κάπου αλλού- εξαρτάται από πολλά: «Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα» διευκρίνισε. Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου; «Βεβαίως κι έχουμε συζητήσει (σ.σ. για το πρωινό)» είπε αλλά τόνισε πως ακόμα δεν έχουν υπογράψει τίποτα μεταξύ τους: «Αυτά είναι πράγματα που όταν γίνουν θα σας τα ανακοινώσουμε όλα μαζί (…) Για να συζητάμε, τη θέλουμε. Δεν πίνουμε καφέ».

Όσον αφορά τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον αέρα, ο Γιάννης Λάτσιος είπε: «Είναι ακόμα στον αέρα με πολύ καλή πορεία όλο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο. Κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Προφανώς είναι συνεργάτες του σταθμού. Υπάρχουν συζητήσεις».

Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού για την παρουσίαση του «Dancing On Ice» το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται πολύ έντονα: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές, αλλά δεν είναι πάλι ανακοινώσιμο» είπε.

Τέλος, ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε και στην «καθυστέρηση» που έχει συμβεί φέτος στην έναρξη του προγράμματος του σταθμού γενικά: «Ποια καθυστέρηση; Εκτός από τις εκπομπές που συνεχίζουν, λόγω της οικονομικής κατάστασης, οι πρωτότυπες παραγωγές θα αργήσουν σχετικά να ξεκινήσουν. Άρα είμαστε ένα μήνα πριν και έχουμε όλο το χρόνο να δουλεύουμε για το prime time. Δεν βιαζόμαστε».