Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκαριστικό video από παιδιά οκτώ χρονών που παλεύουν μέσα σε κλουβιά σε κλαμπ

Σοκάρουν οι εικόνες από παιδιά ηλικίας οκτώ χρονών που παλεύουν μέσα σε κλουβιά σε κλαμπ σε πόλη της... Μ. Βρετανίας. Μάλιστα, δεν φορούν καν προστατευτικά όπως οι επαγγελματίες πυγμάχοι, ενώ ένα από τα αγόρια φάνηκε να κλαίει από τον πόνο. Γύρω από το ρινγκ ένα κορίτσι ... ελαφρά ενδεδυμένο δείχνει τους γύρους ενώ ο αγώνας συνεχίζεται, σε μία βραδιά πάλης όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο με εισιτήριο. Αν και υπήρχαν άνδρες των πρώτων βοηθειών στον χώρο, η Βρετανική Ιατρική Ένωση καταδίκασε την εκδήλωση, ενώ η υπόθεση ερευνάται και από την αστυνομία, καθώς στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη και παιδιά πέντε χρονών!

Ο πατέρας ενός εννιάχρονου πυγμάχου δήλωσε στη Sun ότι «κανένα από τα παιδιά δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς κανένα δεν τραυματίζεται», ενώ ο διοργανωτής της βραδιάς στο Λάνκασαϊρ ανέφερε ότι ήταν εξαιρετικά καλή εκδήλωση και υπεραμύνθηκε του θεάματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για πολεμικές τέχνες, καθώς δεν αφήνουν τα παιδιά να κλοτσούν, να ρίχνουν μπουνιές ή να χτυπούν άσχημα μέχρι την ηλικία των 14-15 ετών τουλάχιστον.

Ερωτώμενος για το αγόρι που έκλαιγε, επισήμανε ότι ήταν αυτό που πάντα κερδίζει τα χρυσά μετάλλια κι έκλαιγε επειδή ήταν η πρώτη φορά που ηττήθηκε. Εκπρόσωπος από τη Βρετανική Ιατρική Ένωση καταδίκασε τις βραδιές πάλης με ανήλικους, καθώς «υπάρχουν πολλά άλλα είδη αθλήματος να ασχοληθούν τα παιδιά χωρίς να κινδυνεύουν να υποστούν εγκεφαλική βλάβη».



Πηγή:wwwreal.gr