Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τζούλια έτοιμη για... "Διονυσιακά όργια"

Τη νέα ιέρειά του στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου βρήκε ο γνωστός...
σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία στη νέα του ταινία «Οι Πόντιοι», ο σκηνοθέτης «έκλεισε» την εκρηκτική Τζούλια για θεατρική παράσταση που προετοιμάζει σε αθηναϊκή σκηνή.

Πριν από λίγο καιρό ο Όμηρος Ευστρατιάδης εμπιστεύτηκε στην Τζούλια Αλεξανδράτου τον ρόλο μιας μοναχής για την ταινία του «Οι Πόντιοι», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου. Μάλιστα αυτή η συνεργασία τους εξόργισε ιδιαίτερα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αποχώρησε από τα γυρίσματα θέτοντας εαυτόν εκτός ταινίας.

Σήμερα ο σκηνοθέτης επενδύει εκ νέου στην Τζούλια προτείνοντάς της να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση που ετοιμάζει. Πρόκειται για τα «Διονυσιακά όργια», μια παράσταση που είχε ανεβάσει ξανά ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο θέατρο «Περοκέ» το 1975. Τότε πρωταγωνιστούσαν η Τζένη Δριβάλα (πρώην σύζυγος του Τζώνη Μοδινού) και ο Ανέστης Βλάχος.

Η Τζούλια θα υποδυθεί την κορυφαία μαινάδα και καλείται να πάρει μέρος σε «Διονυσιακά όργια» και να εμφανιστεί επί σκηνής όπως τη γέννησε η μητέρα της. Η όλη ιστορία έχει να κάνει με τον θεό Διόνυσο και τις εντολές του προς τους σάτυρους και τις μαινάδες να εκτελέσουν διάφορες τελετές.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μας συνεργασία με την Τζούλια και όντως της πρότεινα να συνεργαστούμε και θεατρικά» δήλωσε στην «Εspresso» ο Όμηρος Ευστρατιάδης.