Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νότης Χριστοδούλου: Κορυφώνεται η κόντρα με τον Μουτσινά

Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νότης Χριστοδούλου ήρθε με νέο status να αφήσει σαφείς αιχμές για... τον Νίκο Μουτσινά.

Η προηγούμενη του ανάρτηση είχε εγείρει πολλά ερωτηματικά, ακόμα και για τη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νικητής του Fame Story 1 είχε ζητήσει να λαμβάνει τα ίδια χρήματα με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και να είναι το τρίτο όνομα στην παρουσίαση της εκπομπής. Η διοίκηση απάντησε αρνητικά στις απαιτήσεις του κι έτσι ο Νότης Χριστοδούλου ανήρτησε:






Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου έχει στενοθχωρηθεί πολύ με αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα, καθώς δεν γνώιρζε τι αισθανόταν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της.



Μετά τα όσα ακούστηκαν, ο παρουσιαστής θέλοντας προφανώς να προσωποποιήσει την κόντρα του, καταδεικνύει με νέα ανάρτηση τον Νίκο Μουτσινά:





Παράλληλα, από τα μέσα της σεζόν είχε ο ίδιος παραδεχθεί ότι δεν περνά καλά στο «Δέστε τους» και ότι μάλλον δεν θα έιναι από την επόμενη σεζόν εκεί, γιατί είχε περιορισμένο ρόλο στην εκπομπή. Άλλωστε, ήταν γνωστό και στους ιθύνοντες του Alpha ότι οι παρουσιαστές δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νότης Χριστοδούλου αποτελούσε ένα από τα "αγαπημένα παιδιά" της Ρούλας Κορομηλά στο κανάλι, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν στάθηκε αρκετό ώστε ο νικητής του Fame Story να παραμείνει στην εκπομπή, με τους δικούς του όρους.