Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πέτρος Κωστόπουλος:«Θα μου άρεσε να κάνω πρωινό με την Τζένη για να μπορώ να τσακώνομαι»

«Έχουμε κάνει μια πρωταρχική συζήτηση με τον Ant1, αλλά...
δεν έχουμε κλείσει κάτι», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Πρωινή Μελέτη, όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Μαρούσι. Δεν έκρυψε πάντως την επιθυμία του να ξανακάνει το Βράδυ που έκανε στον Alpha, από τον οποίο έφυγε κάτω από τις καλύτερες προϋπόθέσεις.
«Θέλω πολύ να κάνω το Βράδυ και πάλι. Είναι μια εκπομπή που ήθελα να κάνω από μικρό παιδί που την έβλεπα στα ξένα κανάλια και την ζήλευα σαν τρελός», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για το… γούρι του έφεραν στις εκπομπές του, ο Σάκης και η Ελεονώρα που ήταν καλεσμένοι στις πρώτες εκπομπές.

Όμως, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε την μεγάλη έκπληξη, αποκαλύπτοντας ότι η κρυφή του… επιθυμία είναι να κάνει πρωινό! «Εμένα θα μου άρεσε να κάνω πρωινό με την γυναίκα μου, γιατί θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τσακωθούμε στον αέρα! Ξέρετε, πώς κάνουν ο Λιάγκας με την Φαίη; Στο στούντιο του mega, πέφτουν πολλές κλωτσιές με αυτά που λέει και ο ένας και ο άλλος. Σίγουρα θα μαγείρευα πολύ καλά. Απλά το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω. Πώς να βγω δηλαδή, κακομούτσουνος, αξύριστος και απεριποίητος; Δεν πάει…»

Ο εκδότης και παρουσιαστής δεν έκρυψε τις επαφές της Τζένης Μπαλατσινού με τον Ant1 για το Dancing on ice, για το οποίο και ο ίδιος συζητά, αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι κάτι που θα προσχωρήσει.