Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τζένη Χειλουδάκη:Τώρα βλέπω στο youtube όλα εκείνα τα του παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι

Πριν από κάποια χρόνια η Τζένη Χειλουδάκη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο. Σήμερα όπως αποκαλύπτει...
η εφημερίδα Espresso η Τζένη Χειλουδάκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος της είναι ποδοσφαιριστής και γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο.

"Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι΄αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Όπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο" δήλωσε στην Espresso η Τζένη Χειλουδάκη και συνέχισε "Θα ήθελα να κάνω ένα γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομα μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 ετών και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Έχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω στο youtube όλα εκείνα τα παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι...Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό. Άλλο βέβαια να μας δείτε στον δρόμο με τον άνθρωπό μου ή σε ένα καφέ. Δεν θα κρυφτούμε..."